Capitolul 23: Balul

-Alice! Pot sa ma ma uit in oglinda acum? Am intrebat-o dupa ce timp de doua ore am fost papusa ei. Alice m-a tot machiat si coafat…
-Imediat Rose! Acum termin. Spuse Alice. Gata! Priveste-te.
M-am ridicat si m-am intors cu fata spre uriasa oglinda din camera mea.
Eram frumoasa,splendida as putea spune : parul meu blond era lasat sa cada pe spate in bucle mari,in partea dreapta era prins cu doua clamute rosii. Ochii mei aurii erau inconjurati de nuante de maro iar buzele mele pline erau date cu luciu de buze rosu astfel incat ieseau in evidenta pe pielea mea alba. Rochia pe care o alesesem impreuna cu Alice venea minunat pe mine: Culoarea stacojie ii dadea un aer elegant,spatele era gol,iar decolteul era pana aproape de talie,si lungime ei era aproape pana in pamant dar se vedeau totusi sandalele negre cu toc de 8 centimetri. Alice era si ea foarte frumoasa….parul ei tepos era aranjat mai elegant,era machiata cu nuante de albastru,buzele date cu luciu de culoare roz-piersica,iar trupul ei micut si delicat era imbracat cu o rochie lunga,neagra din satin iar sandalele de un albastru inchis,cu tocuri de 10 centimetri o faceau putin mai inalta.
Am coborat impreuna scarile pentru a ne intalni cu iubitii nostrii…Emmett care porta un smoking negru de la Roberto Cavali si Jasper care era si el inrt-un smoking negru dar de la Armani. Amundoi aratau foarte bine.
-Wow! Exclama Jasper.
-Sexy! Spuse si Emmett prinzandu-ma de talie si conducandu-ma spre masina pentru a merge la balul primaverii de la liceul Forks.
-Unde e Edward? A intrebat Jasper.
-Vine mai tarziu cu Bella. Raspunse Alice
am iesit din padurea in care era ascunsa casa noastra iar acum goneam pe autostrada 101 cu o viteza de 150 Km/h,viteza destul de mica in comparatie cu viteza pe care am fi avut-o daca alergam dar Alice nu ne-ar fi lasat sa ne stricam tinutele,nu ca as vrea sa stric minunatie de rochie.
Cand am coborat din BMV,la liceu,toate privirile oamenilor s-au intors spre noi. Fetele se ofticau de frumusetea noastra si erau geloase pe mine si pe Alice ca-i aveam pe Jasper si Emmett la brat,iar baietii voiau sa-i ia la bataie pe sotii nostrii pentru a ajunge la noi,bineinteles ca Emmett le-ar fi facut praf oasele cu un singur bobarnac, si iti puteai da seama de asta doar uitandu-te la fetele lor.
Imi place sa fiu in centrul atentie,la fel de mult ca atunci cand eram umana. Eram asa frumoasa incat le era greu sa-si ia ochii de la mine. Acum admiratia era ca…sangele pentru mine.
Tema balului era „James Bond” smoking-uir si toate cele….ma rog,iesise o petrecere frumoasa,din pacate era cam mica sala de sport pentru toti elevii liceului.
A inceput melodia „Claire de Lune” a celor de la Debussy. Eu si Emmett dansam invartindu-ne gratios in mijlocul salii,Alice si Jasper dansau si ei pe langa noi iar intre timp venisera si Edward cu Bella care cu mai mult efort din partea lui Edward erau aproape la fel de gratiosi ca noi. In jurul nostru se crease un crec de elevi care ne priveau dansand de parca se uitau la televizor.
Un miros puternic mi-a izbit deodata narile. Era mirosul acela pe care l-am cunoscut acum 70 de ani. Era miros de varcolac. Ciudat insa este ca nu era la fel de concentrat mirosul ca cel de prima data…probabil era un varcolac tanar…
Niciunul din vampirii de langa mine se pare ca nu simtise mirosul…oare de ce? Poate aveam mirosul mai rafinat…
Edward m-a informat ca era un urmas al lui Ephraim Black. Acesta a vrut sa danseze cu Bella…
Dupa ce au dansat cei doi , Edward si Bella au iesit afara din sala.
Cu totii ne-am incordat cand am simtit miros de vampir in preajma…nu era un miros cunoscut dar totusi era familiar…. il cunosteam de undeva. Dupa cateva secunde nu am mai simtit mirosul….stiam mirosul acela…era mirosul Victoriei.

3 Comments

  1. aRyAnA said,

    un pic cam scurt dar…Frumos:d:d:d:p Sper ca nu se termina aici povestea ta,nu?:( ok pai spor la scris si pe cand cap 24?:x:pkisses and hugs,Ari.

  2. rosecullen said,

    nu se termina stai linistita…oricum ma bucur ca-ti place fic-ul :* urmatorul capitol …in curand :*

  3. luyzutza said,

    super tare felicitari si succes in continoare, imi place foarte mult fanficul tau si deabea astept urmatorul capitol, kiss:*Luiza

Leave a comment