Capitolul 26: Apelul

O alta zi fara Edward…era ca o alta zi fara aer pentru oameni,sau fara soare…oricum nu ne simteam bine niciunul. Carlisle,Esme,Emmett si Jasper se dusesera la vanatoare. Eu si Alice am ramas acasa avand in vedere ca vanasem acum 2 zile. Era totul asa de trist in casa asta…il voiam pe Edward inapoi,voiam sa ma cert cu el,voiam sa incerc sa-l sfasii si Emmett sa ma oprasca,voiam sa aud glumele lui Emmett pe seama Bellei,voiam sa o vad pe Alice ca se bucura atuci cand Bella e de acord sa poarte nu stiu ce tinuta de-a ei..voiam ca familia mea sa fie din nou completa si fericia. Nu-mi vine sa cred ca imi e dor de o fata umana si de un frate iresponsabil dar asa e…mie dor de Bella si de Edward.
-Rose! Exclama Alice
-Ce s-a intamplet? Dar sora mea era deja in alta lume…viitorul.
a stat agatata de viitor timp de cateva minute…niciun sunet nu ii tulbuta linistea mentala,niciuo miscare nu putea sa o aduca in prezent..sau era in prezent si eu nu-mi dadeam seama? Nu spunea nimic,ni facea nicio miscare…
-Bella! Spuse Alice socata.
-Bella? Ce e cu Bella Alice? Alice? Te-am intrebat ceva..-niciun raspuns- am inceput sa o zgudui usor si a reactionat.
-Am vazut-o Rose. Am vazut-o sarind de pe stanca.
-Va muri?
-Am vazut-o sarind de pe o stanca apoi viitorul ei a disparut. Ma duc in Forks.Rose trebuie sa le spui celorlalti unde sunt. Pricepi?
-Ok.
Alice si-a facut un bagaj nu foarte mare,a luat mercedes-ul lui Carlisle si a plecat spre Forks. Eu stateam la geam si ii asteptam pe ceilalti sa vina cand m-am gandit ca Edward ar putea sa vina acasa daca ar afla ca Bella a murit…si familia noastra ar fi mai fericita,si poate Alice ajungea la timp si o sala desi nu stiu daca e posibil avand in vedere ca i-a disparut viitorul…dar eu il voim pe fratele meu acasa si familia completa din nou. Asa ca am luat telefonul din buzunar si l-am sunt pe Edward. Speram sa raspunda. Telefonul a sunat de trei ori se Edward nu raspunsese. Imi pierdusem speranta si voiam sa inchid cand vocea lui plictisita imi raspunse.
-Ce vrei Rosalie?
-Wow! Cui datorez onoarea ca fratele meu sa-mi raspunda la telefon?
-Zi ce vrei ca inchid.
-Bine. Edward voiam sa-ti spun ca..mi-e dor de familia mea,mi-e dor de tine,vino acasa Edward.
-De ce imi spui asta? V-am spus ca nu ma intorc deocamdata.
-Edward..Bella…
-ce e cu ea?
-Edward Bella e…
-Zi odata Rosalie ca inchid.
-Bella e moarta.
-Nu te cred.
-Alice a vazut-o cazand de peo stanca..crezi ca a supravietiut iar apoi viitorul ei a disparut. Edward? Edward mai esti acolo? Dar nu mai era inchisese deja.
Oare facusem o greseala? De ce sa fie o greseala? Ca imi voam familia inapoi/? Nu cred ca asta se pedepseste aspru..eu vreu doar sa fim cu totii impreuna.
Dupa vreo doua ore in care mi-am omorat timpul reparand BMV-ul meu au aparut si ceilalti. Emmett m-a sarutat tndru in timp ce Esme ma intreba de Alice.
-Alice a vazut-o pe Bella sarind de pe o stanca si a plecat in Forks sa vada ce poate face.
-Bella e moarta? Intreba Jasper ridicand din sprancene.
-Nu stiu…adica a vazut-o sarind apoi viitorul ei a disparut.
-Doamne. Ma duc sa o sun. Spuse Esme.
Apoi am plecat in padure…ma simteam intotdeauna bine acolo,ma simteam protejata de umbra copacilor,in spatele meu era insa Emmett care stia ca e ceva cum mine,ma cunostea asa de bine.
-iubito,ce e cu tine. Si nu spune „nimic” pentru ca stiu ca e ceva.
-Da..e ceva. L-am sunat pe Edward si i-am spus ca Bella e moarta si nu stiu ce are acum de gand sa faca pentru ca a inchis fara sa mai spuna nimic. Si nu vreau sa fie ceva rau..eu doar imi voiam familia inapoi.
-Of,iobito trebuia sa o astepti pe nebuna de Alice sa se intoarca.
-de ce o faci nebuna?
-Pentru ca ti-a spus si nu trebuia,acum iti faci alte griji si eu nu vreau sa te van trista.
Dupa ce si-a terminat discursul Emm m-a sarutat usor pe buze.

Leave a comment